Warta

  • Beijing Winter Olympics “come on”

    Olimpiade Usum tiis Beijing "hayu"

    Candak Beijing Zhangjiakou karéta api gancang pikeun nganjang "és sareng salju kota anyar" Daérah persaingan Zhangjiakou perenahna di Kacamatan Chongli, Kota Zhangjiakou, Propinsi Hebei. Dina soré 19, Ieu mangrupikeun stasion karéta gancang-gancang munggaran di dunya anu langsung ka Olimpik ...
    Maca deui
  • How to use cycling to reduce fat effectively in winter?

    Kumaha cara nganggo bersepeda pikeun ngirangan gajih sacara efektif dina usum?

    Kumaha carana nganggo bersepeda pikeun ngirangan lemak sacara épéktip parantos dipikahariwang mangtaun-taun. Iklim tiis, khususna, nambihan langkung seueur tantangan pikeun ngirangan gajih. Dina sadaya olahraga karugian-gajih, bersepeda pikeun ngirangan gajih mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun pangurangan gajih usum salju, sabab pangaruhna leutik dina awak, moal gampang ...
    Maca deui
  • skiing market boost in China

    dorongan pasar ski di Cina

    Kaulinan Olimpiade Usum tiis 2022 parantos ngarangsang pamekaran olahraga usum salju di Cina, kalayan Resort ski di ampir unggal propinsi Cina. Dina taun 2018 hungkul, aya 39 resor ski anu nembé dibuka, kalayan jumlahna aya 742. Kaseueuran resort ski masih kirang dibekelan ku ngan ukur hiji atanapi sababaraha magic c ...
    Maca deui